Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Sluiten

Jouw offerte

Vul het onderstaande formulier in om je offerte in je inbox te ontvangen.

1
2
3
4

Contactgegevens

1
2
3
4

Jouw keuze voor snelladen

1
2
3
4

Hoeveel laadstations wenst u te plaatsen?

1
2
3
4

Dien uw offerteaanvraag in

Je krijgt zo dadelijk jouw persoonlijke offerte in je inbox!

Vorige stap
Volgende stap

Thank you! Your submission has been received!

Please review all the information you previously typed in the past steps, and if all is okay, submit your message to receive a project quote in 24 - 48 hours.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Waar staan we voor

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten zich kunnen focussen op hun bedrijfsactiviteiten zonder zich zorgen te maken over de installatie, technische ondersteuning of kostenplaatje van hun snellaadinstallatie voor elektrische wagens. Wij staan voor een totaaloplossing waar we in elke fase de klant volledig ondersteunen zodat er een minimale tijdsbesteding nodig is van onze klanten voor hun project.

Onze scope

De markt voor elektrische auto's groeit in een ongekend tempo en zal alleen maar blijven groeien. Door snellaadstations in uw bedrijf te installeren, kunt u deze groeiende markt aanboren en profiteren van de vele voordelen die daarmee gepaard gaan.

Het zal niet alleen meer klanten aantrekken, het zal uw bedrijf ook helpen voorop te blijven lopen, uw bedrijf toekomstbestendig maken en de waarde van uw onroerend goed verhogen.

Nu steeds meer mensen overstappen op elektrische auto's zal de vraag naar snellaadmogelijkheden alleen maar toenemen. Megacharge biedt eersteklas snellaadoplossingen voor bedrijven, inclusief apparatuur, installatie en 24/7 technische ondersteuning.

Core values

Core values

Ontzorging

Ons proces begint met een inventarisatie ter plaatse door onze ervaren ingenieurs om uw specifieke behoeften en situatie volledig te begrijpen. Vervolgens werken we nauw met u samen om een ontwerp op maat te maken dat de kosten optimaliseert en tegelijkertijd aan uw eisen voldoet.

Ons team, met meer dan 35 jaar ervaring, zal de uitvoering van het project met de grootste zorg en precisie behandelen.

De administratieve en planningsaspecten van het project, inclusief de subsidieaanvraag, worden behandeld door ons toegewijde team van Megacharge.

Zodra het project is afgerond, zorgen wij voor het doorlopend beheer en onderhoud van de snelladers, met gegarandeerde service level agreements om de goede werking van de laadstations voor uw klanten en medewerkers te garanderen.

Beheersen van kosten

Megacharge staat voor slimme, kosteneffectieve snellaadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door te kiezen voor onze snellaadapparatuur en installatiediensten doet u een toekomstbestendige investering die jarenlang meegaat zonder extra kosten.

Onze oplossingen optimaliseren niet alleen uw cashflow, maar verlagen ook uw energieprijs door de integratie van hernieuwbare energie en batterijtechnologie.

Met onze duidelijke dashboarding en automatische rapportage wordt de toewijzing van kosten eenvoudig gemaakt, waardoor u volledige zichtbaarheid en controle heeft over uw laadinfrastructuur.

Laat ons u helpen de curve voor te blijven en te profiteren van de groeiende markt voor elektrische voertuigen.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven dat elk bedrijf uniek is, en daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak om uw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden.

Onze getrainde medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen. Als Belgisch bedrijf met een focus op België, begrijpen we de lokale markt en regelgeving en zijn we toegewijd om de groei van de adoptie van elektrische voertuigen in ons thuisland te ondersteunen.

We streven naar langdurige partnerships met onze klanten, waarbij we niet alleen apparatuur en installatie leveren, maar ook doorlopende ondersteuning en service gedurende de levensduur van de laadstations.
Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons
Dankjewel voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens.
NL
FR