Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.

Sluiten

Jouw offerte

Vul het onderstaande formulier in om je offerte in je inbox te ontvangen.

1
2
3
4

Contactgegevens

1
2
3
4

Jouw keuze voor snelladen

1
2
3
4

Hoeveel laadstations wenst u te plaatsen?

1
2
3
4

Dien uw offerteaanvraag in

Je krijgt zo dadelijk jouw persoonlijke offerte in je inbox!

Vorige stap
Volgende stap

Thank you! Your submission has been received!

Please review all the information you previously typed in the past steps, and if all is okay, submit your message to receive a project quote in 24 - 48 hours.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Uw wagenpark snelladen

Onze Value Added Service betekent voor u een one stop shop waar wij alle mogelijkheden voor uw site in kaart brengen en u het beste advies geven voor de installatie van uw snellaadpalen.

We zijn experten in het onderhandelen voor sterke prijzen bij leveranciers en installateurs wat een zorg minder is voor u.
De combinatie van onze performante software samen met de integratie van hernieuwbare energie geeft u altijd een optimaal rendement en een real-time aanpassing van het laadvermogen van de snelladers aan het afgenomen vermogen van het net.
Bij Megacharge bieden we een totaaloplossing voor de optimalisatie van uw operationele kosten.

Onze service omvat niet alleen de installatie van de snelladers, maar ook doorlopend onderhoud en 24/7 support zorgen voor een constante uptime van uw snellaadinstallatie.

Uw trucks snelladen

Bij Megacharge begrijpen we de specifieke behoeften van elektrische vrachtwagens. Onze toegewijde Value Added Service biedt u een alles-in-één oplossing, waarbij we de mogelijkheden voor uw locatie grondig analyseren en u deskundig advies geven over het installeren van snellaadstations voor uw elektrische trucks.

Onze onderhandelingsexpertise zorgt ervoor dat we voordelige prijsafspraken kunnen maken met leveranciers en installateurs, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten.Met behulp van onze geavanceerde software en hernieuwbare energie-integratie streven we altijd naar een optimaal rendement.

Bovendien passen onze snellaadstations zich in real-time aan aan het beschikbare netvermogen, wat essentieel is voor het opladen van elektrische trucks.Bij Megacharge bieden we een volledige oplossing om uw operationele kosten te optimaliseren, specifiek afgestemd op de behoeften van uw elektrische vrachtwagens.

Onze service gaat verder dan alleen het plaatsen van de snellaadstations voor elektrische trucks. We bieden ook doorlopend onderhoud en 24/7 ondersteuning, zodat uw snellaadinfrastructuur voor elektrische trucks altijd operationeel is.

Jouw voordeel

Omdat Megacharge een A tot Z formule aanbiedt, kunnen wij ook op basis van enkele vragen berekenen wat je voordeel is bij het installeren van snellaadpalen voor je bedrijf en wat wij kunnen betekenen voor je onderneming.

Bereken je voordeel

       Elektrificatie en financiële groei gaan hand in hand. Toekomstbestendig zijn is de belangrijkste uitdaging voor huidige ondernemingen en daar spelen laadinstallaties een belangrijke duurzame rol in.

Axel Van Lombeek

Co-founder

100%

future proof
Unieke offering van alle technologieën

24/7

service
Doorlopende beschikbaarheid getrainde eerste en tweedelijnshulp.

100%

Ontzorging
Van conceptie tot projectmanagement en beheer, Megacharge ontzorgt de klant.

1.5X

optimalisatie rendement
Merkonafhankelijke speler negotieert met kennis van markt, we verkrijgen de beste voorwaarden voor de klant.

Veelgestelde vragen

Net zoals bij onze service willen we u graag ontzorgen van eventuele vragen die u heeft bij het installeren van snellaadpalen. De meest gestelde vragen hebben we hieronder opgelijst en indien u een specifieke vraagt heeft voor ons kan u ons altijd contacteren. Als expert in snelladen zijn wij altijd bereikbaar voor eventuele vragen.
Welk vermogen van laadpalen kan ik installeren?
Is mijn elektrische aansluiting zwaar genoeg?
Kan ik hernieuwbare energie gebruiken?
Hoe kan ik energie opslagen?
Hoe kan ik de kostenposten juist inschatten?
Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons
Contacteer ons
Dankjewel voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens.
NL
FR